Як вибрати насос для свердловини?

Як вибрати насос для свердловини?

Перед покупкою глибинного насоса рекомендується вивчити об'єктивні умови його роботи. Виходячи з цих параметрів, підбирається оптимальний устрій.


1. Глибина свердловини і відстань до дзеркала води - одна з ключових характеристик. У паспорті насосу для свердловини вказується оптимальна і максимальна глибина його використання. Якщо величини вашого споруди невідомі, опустіть в нього мотузку з грузиком: вся довжина - максимальна глибина, мокра частина мотузки - висота водяного стовпа, суха - відстань до дзеркала або необхідна довжина кабелю, труби. До загальної глибині свердловини додаються відстань до точок водорозбору, ще багато параметрів і визначається потужність і висота підйому насоса

2. Потреба в ресурсі - тут потрібно підрахувати кількість проживаючих на об'єкті людина і їх добове споживання води. Виходячи з цього, визначається необхідна поставка літрів в хвилину. Додатково враховується «запас» потужності, полив ділянки і погодні умови місцевості. За цим параметром визначається потужність насоса для свердловини в плані задоволення потреб користувачів.

3. Дебіт свердловини - це гранична кількість води, яке можна отримати за одиницю часу. Це досить приблизний параметр, видів дебітів є кілька і разом вони дають більш-менш об'єктивне число. Але наповнення свердловини суто індивідуальне і залежить від багатьох параметрів, може відрізнятися в різний час доби і року. Підбирається насос з оптимальними характеристиками, що не осушуючий свердловину і задовольняє потреби у воді.

4. Диаметр скважины – существует ряд моделей с распространенными размерными характеристиками, не приобретите случайно устройство с большим или впритык диаметром корпуса.

5. Вартість - найважливіший і визначальний параметр для споживача. Крім насоса плануйте витрати на комплектуючі та витратні матеріали: фільтри, кабелі, труби, облаштування електроавтоматики. З острахом ставитеся до дешевим моделям, а й дорогі апарати не завжди краще середнього сегмента. Прислухайтеся до порад менеджерів магазинів, але пам'ятайте, що скупий завжди платить двічі.

Купити насоси для свердловин Pedrollo у офіційного дилера за готівковим або безготівковим розрахунком можна в нашому інтернет-магазині Pedrollo.org.ua, оформивши замовлення через корзину на сайті або зателефонувавши нам по телефону.

 Оскільки погружной насос для свердловини має значну вартість, до покупки варто підходити серйозно, найбільш правильно і точно підібравши необхідну обладнання.