Стережіться підробок при купівлі насосів та насосних станцій Pedrollo

Стережіться підробок при купівлі насосів та насосних станцій Pedrollo

ВАЖЛИВО!
Ціна на насосне обладнання Pedrpollo, вказана на сайті, є мінімальною роздрібною в мережі інтернет. У випадку, якщо Вам була запропонована ціна нижче, ніж зазначена на сайті на день такої реалізації - велика ймовірність того, що Ви ризикуєте придбати контрафактну продукцію (підробку), яка може бути небезпечна для життя та здоров'я, або продукцію, реалізовану з порушенням умов дилерського договору що автоматично призведе до втрати гарантії заводу-виробника.


Оригінал Pedrollo чи підробка? Як відрізнити ?

Перед покупкою обов'язково перевірте 6 ознак оригінального насоса марки Pedrollo.

1. Нефарбовані бронзові чи нержавіючі гайки. Прокладки із червоної міді. У підробках вони чорні гумові.
2. Заглушка зливу на насосі пофарбована в колір насоса або теж нержавіюча (залежно від моделі насоса). У підробках вони чорні.
3. Колір насоса запатентований та інші марки не мають права використовувати цей колір. Відтінок підробок відрізнятиметься тоном.
4. Інформаційна табличка на насосі (шильдик) металева. У фірмових насосів вигравірувано серію виробництва. У підробок серія відсутня.
5. Усі насоси Pedrollo постачаються без кабелю. Підробки із пристебнутим кабелем.
6. При відкритті коробки з оригінальним насосом Педролло немає сторонніх запахів фарби або пластику. Під час відкриття коробки з підробкою ви відчуєте запах дешевого пластику.

Сервісні центри не ремонтують фальшиві насоси. Гарантія ними не поширюється. Бережіть гроші та сили, перевірте насос перед оплатою у незнайомих продавців.

Вдалих покупок.

З питань купівлі або підбору насоса телефонуйте у шапці профілю або на сайті. Наша консультація безкоштовна. Завжди раді вирішити питання серйозно та надовго.