Нове покоління свердловинних насосів Pedrollo 4SR-F

Нове покоління свердловинних насосів Pedrollo 4SR-F

Ми раді представити вам нове покоління свердловинних насосів Pedrollo 4SR-F. Ця серія прийшла на зміну 4-х дюймових насосів 4SR.
Хочемо повідомити Вас, що після більш ніж одного року тестування нової серії в польових випробуваннях і безлічі позитивних відгуків клієнтів, сміливо можемо сказати що 4SR-F відмінно справляються з поставленим завданням.
Будучи всесвітньо запатентованою системою, компанія Pedrollo збирається повністю перевести виробництво 4-дюймових свердловинних насосів з 4SR на 4SR-F.
Весь проект був сфокусований на новітній гідравлічної концепції незалежних плаваючих робочих коліс (крильчаток). Кожне робоче колесо піднімається і опускається незалежно один від одного, щоб пропустити бруд або пісок, які можуть накопичуватися, коли насос не працює.
Незалежні ступені гідравлічної частини, зменшують витоку води і пасивну рециркуляцию всередині гідравліки, тому ККД насоса підвищується, а найголовніше напірно-видаткова характеристика не змінюється з часом.
Інший важливий ефект полягає в тому, що нова система знижує осьову навантаження на вал електродвигуна і торцеве ущільнення, що подовжує значно термін служби насоса.
І останнє, але не менш важливе: нам вдалося збільшити максимальний вміст піску до 200 г/м3!
Будь ласка, прийміть до відома, що ми вже почали повну заміну 4SR з 1 до 8 м3/год на нову лінійку Pedrollo 4SR-F. Нижче ви знайдете таблицю з усіма актуалізованими моделями.
Залишайтеся з нами, так як багато нового ще попереду. І звичайно ж, будьте здорові і бережіть себе!

С ув. Pedrollo.org.ua